Cartes Flux 2011

www.cartes-art.fi/flux2011

Cartes Flux 2011 on kansainvälinen uusmediataiteen festivaali. Festivaalin ohjelmisto koostuu asiantuntijaraadin valitsemista videoteoksista, installaatioista ja performansseista. Ohjelmaan kuuluu myös taiteilijapuheenvuoroja sekä workshop. Festivaali on ilmainen ja ikärajaton.

Festivaali käynnistyy 18.10. pidettävällä avajaisklubilla Kino Tapiolassa Espoossa. Avajaisissa esitetään videoteoksia ja performansseja nautiskellen kulttuuritunnelmasta. Installaatioista koottu näyttely on Kaapelitehtaan Valssaamo-salissa festivaalin ajan 18.-23.10. Cartes Fluxin osana on myös pidempi näyttely Kaapelin Galleriassa jo 5.10. alkaen.

Lisäksi festivaaliin kuuluu yksittäisistä videoteoksista koostetut n. 30-40 minuutin screeningit, jotka esitetään Kino Tapiolassa. Jury on koonnut videoteoksista kolme eri teoskokonaisuutta.