Haetaan nonstop-työpajaa

CARTES järjestää avoimet ovet -tapahtuman Espoo-päivänä, 27.8.2011 kello 13-18 välillä. Päivään liittyen järjestetään myös workshop, jonka tarkoituksena on olla avoin ja helpostilähestyttävä mahdollisuus kaikille halukkaille kokeilla työpajatyöskentelyä rakentelun tai digitaalisen luovuuden parissa. Workshopeista on toivottu erityisesti sähkötekniikkaa ja äänityöskentelyä, joten nonstop-työpajaksi sopisi erityisen hyvin jokin kevyt lähestymistapa elektroniikkaan, Arduinoon, e-textileen, älykkäisiin koruihin tai muuhun sellaiseen. Workshopin sisältöä ja ohjaajaa ei ole vielä päätetty, vaan toivommekin nyt hyviä ideoita Sinulta. Haluatko ohjata nonstop-workshopin, tai tiedätkö jo millaiseen workshopiin haluaisit osallistua? Ilmoittaudu Suville ja jutellaan kokonaisuus kuntoon.

Ideat ja ilmoittautumiset workshop-ohjaajaksi:
mail(at)cartes-art.fi
Suvi Alanko
CARTES: (09) 816 32 007

Nonstop-työpajan ajatuksena on, että paikalle voi tulla pitkin päivää, ja työpajassa voi viettää haluamansa ajan. Työpajaan osallistuminen ei siis ole sidottu tiettyihin kellonaikoihin, vaan kokeilemaan pääsee saavuttuaan paikalle.

CARTESin avoimet ovet on osa Espoo-päivän ohjelmaa lauantaina 27.8. CARTES on mukana myös 27.-28.8. la-su järjestettävässä Pää pyörälle – Taidetta fillaroiden -tapahtumassa. Keskuksen tiloissa on avoimet ovet päivänä paikalla CARTESin koko henkilökunta, monenlaista taidetta ja mahdollisuus tutustua tiloihin ja toimintaan.